Bedrijfsmassages


 

Bedrijfsmassage: Wellness op de werkplek
Steeds meer mensen hebben last van de gevolgen van een repeterend (fysiek) en/of zittend beroep, Bij Fit by Jorieke begrijpen we dat een gezonde en ontspannen werkomgeving essentieel is voor het welzijn en de productiviteit van jouw team. Daarom bieden we bedrijfsmassages aan als een doeltreffende en verfrissende manier om de gezondheid en het geluk van je medewerkers te bevorderen.

Waarom een bedrijfsmassage?

Onze bedrijfsmassages zijn meer dan alleen een luxe traktatie. Lange tijd achter een bureau zitten in dezelfde houding kan klachten veroorzaken, zoals bijvoorbeeld Hoofdpijn, nek- en rugklachten of verhoogde spierspanning. Deze klachten kunnen de prestatie van uw medewerker verminderen of zelfs ziekteverzuim veroorzaken. Door het regelmatig aanbieden van een bedrijfsmassage kunnen klachten (vroegtijdig) aangepakt of opgemerkt worden en zorgen dat u medewerker beter in zijn vel zit.

Het doel van een bedrijfsmassage

Behalve het verhelpen van reeds bestaande klachten helpt een bedrijfsmassage ook preventief. Door de massage word de bloedcirculatie bevorderd waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden. Hierdoor verdwijnen knopen in spieren die klachten kunnen veroorzaken.
Door minder spanning in rug, nek en schouders word de vitaliteit van lichaam en geest verbeterd en het concentratievermogen vergroot.
Door proactief klachten aan te pakken investeert u in de gezondheid van uw medewerker en draagt daarmee bij aan een beter werkklimaat. Hiermee werkt u doeltreffend aan het verlagen van ziekteverzuim.

De voordelen van een bedrijfsmassage

1. Stressvermindering: Massages verminderen stress en spanning, wat kan leiden tot meer ontspannen en gelukkiger medewerkers.
2. Verbeterde productiviteit: Ontspannen medewerkers zijn vaak productiever en gemotiveerder.
3. Vermindering van pijnklachten: Massages kunnen helpen bij het verminderen van pijnlijke nek-, schouder- en rugklachten die vaak voorkomen bij kantoorwerk.
4. Verhoogd welzijn: Door regelmatige massages aan te bieden, geef je je team de kans om zowel fysiek als mentaal te herstellen.

Onze mogelijkheden

Wij bieden bedrijfsmassages aan bij u op locatie, in een afgesloten ruimte word de massage tafel opgezet. Afhankelijk van de duur van een massage (Mogelijkheden van 15 tot 40 minuten per massage) worden de Nek, Rug, Schouders en/of Armen onder handen genomen. 

Wij hanteren een minimale afname van in totaal 2 uur.